Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei a început admiterea pentru 2019

Concursul de admitere în cadrul Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei din municipiul Ungheni este în plină desfășurare. Înscrierea candidaților se realizează de luni până vineri în baza actelor necesare până pe 31 iulie 2019.



Sunt așteptați toți abiturienții care doresc o carieră de success privind implementarea politicii statului în domeniul managementului integrat al frontierei de stat, prevenirea şi combaterea criminalităţii transfrontaliere.

În cadrul instituției sunt pregătiți specialişti-inspectori pentru Poliţia de Frontieră.

La concursul de admitere se înscriu cetăţenii moldoveni, care deţin diplome de bacalaureat și au atins vârsta de 18 ani.

Cazarea, hrana, echipamentul şi pregătirea specialiștilor sunt gratuite

Durata studiilor este de 2 ani, instruirea se face în limba română. La finisarea studiilor absolvenţii obţin diplomă de studii medii de specialitate, ulterior sunt asiguraţi cu loc de serviciu, salarii stabile, echipament gratuit şi asigurare medicală. Beneficiile pe care le oferă CESF sunt limitate la fel și numărul de locuri, dar foarte bine analizate și organizate în interesul și pregătirea profesionistă a studentului.

De ce Poliția de Frontieră?

Pentru că angajații au un statut special în cadrul instituției de frontieră, care poartă uniformă și îndeplinesc sarcini de control al frontierei, de combatere a migrației ilegale și criminalității transfrontaliere, precum și alte atribuții stabilite în legislație. Deși meseria de polițist de frontieră implică foarte multe rigori și responsabilitate, este și profesia care îţi oferă un anumit statut social, îți dă posibilitatea să aperi norme, valori, principii și să participi la asigurarea securități frontierei de stat.

Mesajul pe care Poliția de Frontieră îl transmite celor care încă nu s-au decis asupra meseriei care să-i reprezinte și să-i motiveze zilnic de a fi cel mai bun este să nu evite această extraordinară oportunitate de a face parte dintr-o echipă tânără, curajoasă, profesionistă și dedicată unei misiuni importante în stat – securitatea frontierei, iar cel mai important este că oricând poți evolua și afirma în carieră.



Trimite un e-mail cu informații despre tine pe adresa electronică: admitere@border.gov.md, iar ca răspuns vei primi formularul de înregistrare. Completează-l, scanează actele necesare și trimite-le pe aceeași adresă electronică. E simplu și rapid!!!

Detalii privind #admiterea 2019: 

 

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, ne puteți urmări și pe canalele noastre de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

3 trackback-uri / pingback-uri

  1. Efectivul IGPF a fost completat cu 79 absolvenți ai CESF Ungheni. A 14-a promoție a absolvit Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei - Știri din regiunea Ungheni
  2. Foto // Întâi septembrie altfel pentru studentele Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei - Știri din regiunea Ungheni
  3. Un septembrie altfel: Elevii anului întâi al CESF în misiune la Aeroportul Internațional Chișinău - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns