Caz ieșit din comun la Ungheni. Un medic al Serviciului de Urgență a fost agresat fizic

Caz ieșit din comun în orașul Ungheni. Un medic de urgență a fost agresat fizic

În perioada stării de urgență, în aceste clipe grele pentru toți cetățenii Republicii Moldova și mai ales pentru medicii, care se află în prima linie de luptă împotriva COVID-19 a avut loc un caz strigător la cer în raionul Ungheni.



Astăzi, 3 aprilie 2020, în municipiul Ungheni s-a produs un incident șocant – medicul echipei de asistență medicală urgentă a fost agresat fizic în timpul serviciului de către cel, care s-a adresat la Serviciul 112 și a cerut ajutor medical la etapa de prespital.

Solicitantul a lovit cu pumnii medicul, care a venit să-i acorde asistență medicală urgentă.

În urma acestei agresiuni, medicul s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral și cu o fractură a oaselor nazale.

În scurt timp la fața locului a intervenit un echipaj de poliție.

Ulterior, urmează a fi stabilite circumstanțele incidentului, dar și măsurile care vor fi luate față de agresor.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco, a informatcă incidentul a avut loc în după-amiaza zilei, iar agresorul era în stare de ebrietate avansată.

„Bărbatul în vârstă de 36 de ani, în jurul orei 15:00, a solicitat intervenția unei ambulanțe din motiv că se simțea rău.

La fața locului, în timp ce era examinat de către medicul în vârstă de 53 de ani, pacientul care era în stare de ebrietate avansată l-a lovit cu capul în față pe medic, care s-a ales cu mai multe traumatisme”, a menționat Fetco.

Reprezentantul IGP a mai menționat că în acest caz, angajații IP Ungheni au înregistrat un material și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Colaboratorii IMSP Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească vin cu un îndemn către cetățeni: respectați regulile, ajutați-ne să vă salvăm!

Fiți mai receptivi față de cei, care-și supun viețile unui risc enorm și vă sar în ajutor de fiecare dată când aveți nevoie!

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns