Cartierul Ungheni Vale modernizat cu sistem eficient de iluminare stradală

Săptămâna trecută, în cartierul Ungheni Vale din municipiul Ungheni, au demarat lucrările de instalare a unui sistem eficient energetic de iluminare stradală.

Potrivit Centrului Regional de Dezvoltare Durabila, proiectul de modernizare a sistemului de iluminare stradal presupune executarea lucrărilor de montarea liniilor electrice aeriene, a pilonilor cu rețele noi și a corpurilor de iluminat stradal cu lămpi de tip LED de 30 și 50 Wt.

De asemenea, se preconizează montarea unui sistem de panouri de dirijare care va asigura optimizarea iluminatului public printr-o monitorizare mai bună.

Aceste lucrări au loc, grație proiectului „Eficientizarea infrastructurii publice în cartierul Ungheni Vale”, co-finanțat de Facilitatea Globală de Mediu/ Programul de Granturi Mici GEF – PNUD, implementat de Asociația Obștească „Centrul Regional de Dezvoltare Durabilă” în parteneriat cu Primăria municipiului Ungheni.

Valoarea grantului oferit de Programul de Granturi Mici GEF este de 47,563.00 USD.

Mai multe informații despre proiecte similare cât și despre cartierul Ungheni Vale pot fi accesate în următoarele articole:

Vedeți și:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MDâ

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns