Atenție, concurs: Cea mai curată curte din municipiul Ungheni

Primăria municipiului Ungheni organizează tradiționalul concurs „Cea mai curată curte din municipiul Ungheni”

Concursul este organizat în cadrul Campaniei “Curățenia de primavară în municipiul Ungheni”, care se desfășoară în perioada 22 martie – 1 mai 2021.

Scopul: Formarea și dezvoltarea atitudinii civice și ecologice a comunității din municipiul Ungheni prin acțiuni vizând protejarea mediului; implicarea cetățenilor în salubrizarea, întreținerea și menținerea curățeniei în municipiului Ungheni.

Concurs „Cea mai curată curte din municipiul Ungheni”

Perioada de desfășurare a concursului: 1 aprilie – 1 mai 2021.

Criterii de participare – La concurs pot participa locatarii dintr-un bloc cu cel puţin 30 de apartamente sau din mai multe blocuri locative care formează o curte.

Înregistrarea la concurs:

Doritorii de a participa la concurs se pot înregistra doar după instituirea unui grup de inițiativă. Coordonatorul Grupului de Inițiativă, împreună cu cel puțin cinci membri, vor completa Formularul de participare la concurs, pe care-l găsiți pe site-ul: www.ungheni.md, la „Anunțuri”, sau vă va fi expediat la solicitare.

Formularul completat și fotografii privind situația existentă  în curtea vizată vor fi expediate pe adresa de email cts.ungheni@gmail.com.

Termenul-limită de aplicare la concurs: 19 aprilie 2021.

Criterii de evaluare:

Pentru desemnarea învingătorilor, se va institui o comisie de evaluare, din care vor face parte reprezentanți ai administrației publice locale, ai societății civile și mass-media.

Aprecierea se va face conform următoarelor criterii:

  • – nivelul de implicare a cetățenilor
  • – calitatea și utilitatea lucrărilor efectuate
  • – respectarea condițiilor de participare

Notă: Participanții la concurs vor prezenta, la final, fotografii din timpul acțiunilor de salubrizare și amenjare a curților, inclusiv rezultatul final.

Premiile acordate:

  • Locul I –  lucrări de amenajare a curții  în valoare de 50 mii lei;
  • Locul II – lucrări de amenajare a curții  în valoare de 30 mii lei;
  • Locul III – lucrări de amenajare a curții  în valoare de 20 mii lei;

Fondul total de premiere: 100 mii lei

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns