ASD informează că la Ungheni au fost efectuate lucrări de patrulare și de combatere a lunecușului

Pe parcursul nopții, în nordul și centrul țării, au fost înregistrate precipitații sub formă de ploaie și ceață, în sudul țării – fără precipitații.

În acest context, pe drumurile publice naționale din zona de Sud au fost desfășurate lucrări de patrulare.

În municipiul Chișinău, raioanele Criuleni, Dubăsari, Rezina și Ungheni au fost efectuate lucrări de patrulare și de combatere a lunecușului.

În procesul tehnologic au fost utilizate 8 utilaje speciale cu participarea a 29 muncitori rutieri.

Administratorii drumurilor monitorizează sistematic toate sectoarele de drum periculoase, astfel încât orice dificultate apărută în trafic să fie soluționată rapid.

În prezent, sectoare de drum blocate nu sunt, circulaţia rutieră pe drumurile naționale se desfășoară în condiții de iarnă.

Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătorii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare referitor la dotarea automobilelor și conducerea pe timp de iarnă.

În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns