A fost inițiată procedura de revocare din funcție a primarului mun. Ungheni

Autoritatea Națională de Integritate informează că, Oficiul Teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat a inițiat procedura de revocare din funcție a primarului municipiului Ungheni, la solicitarea ANI.

La 4 ianuarie 2021, după ce actele de constatare ale ANI au rămas definitive în ultimă instanță, inspectorii de integritate au solicitat Oficiului Teritorial Ungheni să inițieze procedura de revocare din funcție a celor doi subiecți, urmând să informeze ANI despre acțiunile întreprinse.

Mai multe detalii în următoarele articole:

Respectiv, la data de 2 februarie 2021, Oficiul Teritorial Ungheni a Cancelariei de Stat a expediat o notă informativă prin care a anunțat despre depunerea în instanța de judecată a cererilor privind inițierea procedurii de revocare a celor două mandate de primar.

Autoritatea Națională de Integritate amintește că, în noiembrie 2018, inspectorul de integritate a stabilit printr-un act de constatare că primarul orașului Ungheni a admis încălcarea regimului juridic al conflictelor de interese.

Aflându-se în exercițiul funcției a semnat trei ordine de plată cu o firmă care aparține soției sale pentru a achiziționa bunuri și servicii.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns