O femeie în stare de ebrietate din Călărași și-a înjunghiat mortal concubinul

Crimă în raionul Călărași. O tânără a fost reținută de oamenii legii, după ce și-ar fi înjunghiat mortal concubinul care a bătut-o și care a vrut să dea foc casei.

Informația a fost confirmată pentru Știri.md de către ofițerul de presă al IGP responsabilă de Inspectoratul de Poliție Călărași, Cristina Vicol.

Sursa comunică că potrivit informației, vecina bănuitei a alertat poliția după ce ar fi văzut-o pe aceasta cu urme vizibile de agresare fizică.

„Deplasându-se la fața locului, Grupa Operativă a IP Călărași, împreună cu conducerea IP Călărași, Procurorul raional și medicului legist a stabilit că în jurul orelor 21:30, femeia în vârstă de 33 ani, fiind în stare de ebrietate a inițiat un conflict cu concubinul ei, locuitor al r-nul Călărași, în vârstă de 48 ani, din motiv că ultimul dorea să incendieze lucrurile din casă. 

În urma conflictului bărbatul i-a aplicat câteva lovituri cu pumnul în regiunea feței, tot în acelaș timp i-a mai aplicat o plagă în regiunea ochiului drept cu un cuțitul de bucătărie concubinei sale, ultima i-a inversat cuțitul și la înfipt în regiunea presternală.

La scurt timp bărbatul a decedat la fața locului.

La moment femeia, este reținută pentru 72 de ore.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: