Informații privind starea drumurilor publice la 18 ianuarie 2021

În noaptea din 17 spre 18 ianuarie, pe întreg teritoriul Republicii Moldova au fost înregistrate temperaturi scăzute cu precipitații sub formă de ninsoare, în nordul și centrul țării, starea părții carosabile fiind înzăpezită, lunecoasă, pe alocuri umedă, în sudul țării – pe alocuri lunecoasă.

În context, pe drumurile publice naționale au fost efectuate lucrări de patrulare, combatere a lunecușului și deszăpezire.

Unitățile teritoriale ale SA „Drumuri” au utilizat în procesul tehnologic 130 de unități speciale și au antrenat 246 de muncitori rutieri.

La moment, sectoare de drum blocate nu sunt, accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată.

Codul galben de schimbare bruscă a vremii rămâne în vigoare până la data de 19 ianuarie.

Administratorii drumurilor monitorizează continuu toate sectoarele de drum periculoase, astfel încât orice dificultate apărută în trafic să fie soluționată operativ.

Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătorii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare referitor la dotarea automobilelor și conducerea pe timp de iarnă.

În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: