Haralambie Chirilov a primit Distincția de Excelență pentru activitate rodnică în cadrul sistemului Cameral

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) a înmânat Distincții de Excelență celor mai activi membri, prin Decizia Biroului Executiv din 04 decembrie 2020.

Astfel, Uniunea Cooperației de Consum din Ungheni, a cărei președinte este dl. Haralambie Chirilov şi totodată un membru activ al Camerei de Comerţ şi Industrie a R.M., a primit  Distincția de Excelență pentru activitate rodnică în cadrul sistemului Cameral, performanțe economice constante și promovarea imaginii Republicii Moldova peste hotare.

Istoric:

Uniunea  cooperativelor de consum Ungheni s-a fondat în anul 1945, având ca principii de bază: deservirea cu mărfuri a popupației din sate, studierea necesităților populației la sate și asigurarea realizării acestora.

Genurile de activitate ale UCOOP fiind comerțul cu amănuntul, serviciile cu plată  prestate populației, producerea salamuri, achiziționarea produselor agricole și animaliere.

Structura sistemului cooperatist la moment:

Conducerea UCOOP, Cooperativa de consum Sculeni, Cooperativa de consum Pîrlița, Cooperativa de consum Cetireni, Coopcomerț (întreprinderea cooperatistă ce  prestează servicii cu plată), Colprodcoop (întreprinderea cooperatistă producerea salamuri)

  • Numărul total al angajaților-115 persoane
  • Plațile în buget – 5.5 – 6 mln / an

În cadrul Moldcoop, UCOOP Ungheni se plasează printre primele 5 raioane.

Pe parcursul anilor, UCOOP Ungheni au mai fost menționați cu diplome: „Businesmanul anului,,  ,,Cei mai buni contribuabili la bugetul consolidat,, diplome de participare la expoziția ,, Fabricat în Moldova,,, etc.

UCCOP Ungheni este membru al Camerei de Comerţ şi Industrie a R.M. de 21 de ani, fiind un partener de încredere al instituţiei Camerale.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: