Avarie la Ungheni Gaz. Consumatorii casnici au rămas fără GAZ

UPDATE 18:40: Angajații SRL „Ungheni-GAZ”, chemați pe alertă la serviciu, au identificat motivul avariei, au localizat și au înlătura problema. Urmare, toți consumatorii finali din municipiul Ungheni au fost reconectați la furnizarea gazului.

Informația a fost confirmată de către sursele noastre din cadrul filialei Ungheni a Moldova GAZ

UPDATE 16:00: Începând cu orele 15:50, în mai multe locații din sectorul Centru al municipiului Ungheni, a început a fi furnizat gazul către consumatorii finali.

Informația a fost confirmată de mai mulți locuitorii ai municipiului, abonați ai portalului NEWS.UNGHENI.ORG.

Totodată, în cartierul Tineretului nu au fost sesizate careva probleme cu furnizarea Gazului către consumatorul final.

Știrea inițială: Consumatorii finali de GAZ din municipiul Ungheni au rămas fără GAZ.

Până aici nimic grav, însă – în Republica Moldova a fost emis Cod GALBEN de schimbarea bruscă a temperaturii (Ger) și temperatura în Poarta de Vest a ajuns astăzi la maxima de -14°C

Potrivit unor surse al redacției NEWS.UNGHENI.ORG cât și conform mai multor internauți, începând cu orele 10:00, în municipiul Ungheni a fost sistat furnizarea Gazului către consumatorul final.

Motivul – căderea bruscă a presiunii gazului în țevi.

Urmare, toți angajații filialei Ungheni-Gaz al Moldova Gaz, au fost chemați pe alertă la serviciu. Specialiștii în domeniu muncesc pentru a identifica, localiza și înlătura avaria.

Date de contact al SRL „Ungheni-GAZ”:

SFG mun. Ungheni
Adresa: str. M. Eminescu nr. 43
TELEFON (0236) 2 08 09, (0236) 8 12 15

Redacția NEWS.UNGHENI.ORG va urmări acest subiect și Vă va ține la curent cu orice informație obținută de la Ungheni Gaz.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: