Un tânăr de 17 ani a împușcat o căprioară la Fălești cu o armă deținută ilegal

Inspectoratul General al Poliției comunică că a depistat un tânăr care a împușcată o căprioară, animal sălbatic inclus în Cartea Roșie a Republicii Moldova.

În urma informației operative polițiștii din Fălești, au stabilit că, în apropiere de satul Pietrosu din raionul Fălești a fost împușcată o caprioară.

La scurt timp, a fost stabilită identitatea personei care a săvârșit fapta, acesta fiind un tînăr de 17 ani, locuitor a raionului Fălești.

În urma cercetării domiciliului suspectului, polițiștii au depistat într-un șopron din gospodărie urme de sânge și aproximativ 10 kg de carne.

Carnea a fost ridicată și transportată pentru efectuarea expertizei biologice.

Ulterior, la o distanta de aproximativ 50 de metri de la gospodarie, într-o fâșie forestiera a fost depistată blana căprioarei.

Minorul a declarat că a împușcat animalul cu o armă de vânătoare cu țeavă lisă pe care o deținea ilegal.

Pe acest caz a fost pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, arma fiind ridicată și transmisă Centrului Tehnico Criminalistic și Expertize judiciare pentru efectuarea expertizei.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: