Medicul Vladimir Popovici a fost numit director interimar al Spitalului raional Ungheni

IMSP Spitalul raional Ungheni are un nou director (interimar) – Vladimir Popovici.

Astăzi, 15 ianuarie 2021, Consiliul raional Ungheni s-a întrunit „expromt” în prima ședință din a acest an, anunțată cu 2 zile înainte. În cadrul ședinței extraordinare, a fost examinat două subiecte:

  1. Cu privire la activitatea managerială a IMSP Spitalul raional Ungheni.
  2. Despre modificarea Deciziei nr.9/1 din 15.11.2019 „ Cu privire la instituirea Comisiilor consultative de specialitate”.

 La ședință, din cei 35 de consilieri au fost prezenți 29, iar ședința a fost prezidată de către consilierul Luchina Anjelica.

Potrivit unor surse ale redacției NEWS.UNGHENI.ORG, urmare a discuțiilor și dezbaterilor acestui subiect, majoritatea Consilierilor raional (23) au votat pentru demiterea actualului director – Andrei Alexeev. Totodată, contra au votat 6 consilieri raionali.

Urmare, aleșii raionali au votat și numire unui nou director interimar al IMSP Spitalul raional Ungheni pentru perioada determinat – până la organizarea noului concurs. În calitate de șef al Spitalului, a fost votat Vladimir Popovici.

Totodată, în prima parte a zilei, pe pagina Consiliului raional Ungheni au fost publicate 1 proiect și 3 note informative ce urmau a fi examinate în cadrul ședinței extraordinare al aleșilor raionali:

Galerie Foto:

Amintim că la 14 ianuarie curent, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a suspendat Concursul pentru funcția de director al IMSP Spitalului Raional Ungheni – Ordinul nr. 04 p1 din 14 ianuarie 2021 cu privire la suspendarea concursului pentru funcția de director al IMSP Spitalul Raional Ungheni.

Potrivit extrasului din procesului verbal al ședinței comisiei de concurs pentru ocuparea funcției de director al IMSP Spitalul Raional Ungheni din 6 ianuarie 2021, erau admiși în etapa următoarea a concursului următorii candidați:

  • Andrei Alexeev
  • Vladimir Popovici

Vedeți mai multe articole despre Spitalul raional Ungheni:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: