BREAKING NEWS // MSMPS a suspendat Concursul pentru funcția de director al Spitalului Raional Ungheni

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează că a fost suspendat Concursul pentru funcția de director al IMSP Spitalului Raional Ungheni.

Informația cu privire la procedura de suspendare se regăsește în Ordinul nr. 04 p1 din 14 ianuarie 2021 cu privire la suspendarea concursului pentru funcția de director al IMSP Spitalul Raional Ungheni.

Amintim că la 6 ianuarie 2021, a avut loc ședința comisiei de concurs pentru ocuparea funcției de director al IMSP Spitalul Raional Ungheni.

Potrivit extrasului din procesului verbal al ședinței comisiei de concurs pentru ocuparea funcției de director al IMSP Spitalul Raional Ungheni din 6 ianuarie 2021, erau admiși în etapa următoarea a concursului următorii candidați:

  • Andrei Alexeev
  • Vladimir Popovici

Vedeți mai multe articole despre Spitalul raional Ungheni:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: