Video // Conducători auto filmați cum nu acordă prioritate ambulanței pe traseul R1 Ungheni – Chișinău

În această dimineață, conducătorii ai mai multor autoturisme, au fost filmați cum nu acordă prioritate unui Ambulanțe cu girofarul aprins.

Incidentele au fost înregistrate atât pe traseul național R1 Ungheni – Chișinău, în apropierea municipiului Ungheni, cât și pe străzile orașului.Potrivit legislației contravenționale, în cazul în care un șofer nu acordă prioritate mijlocului de transport cu regim special de circulație, el riscă o amendă de 1500 de lei și trei puncte de penalizare.

În primul caz, conducătorul unui autoturism de model Kia, cu numerele de înmatriculare MLN 432, nu a acordat prioritate Ambulanței în perimetrul satului Pârlița.

Atenție, limbaj necenzurat (+18):

În cel de-al doilea caz, un conducător auto a efectuat depășirea Ambulanței, chiar de pe sectorul dat este instalat un indicator rutier care obligă participanții la trafic să respecte limita de viteză de până la 70 km/h.

Potrivit autorului, autoturismul are numerele de înmatriculare UN BF 088.

Incidentul a fost înregistrat pe traseul R1.1, în perimetrul centurii municipiului Ungheni și localitatea Elizavetovca (restaurant Miorița):În cel de-al treilea caz, și nu ultimul, conducătorul unui Ford Tranzit ignoră sunetul girofarul și își continuă drumul, efectuând și depășirea unui autoturism ce a încetinit deplasarea și s-a deplasat spre trotuar,

Materialul video a fost filmat pe strada Ștefan cel Mare din sectorul Danuțeni al municipiului Ungheni de aceași sursă și remis ulterior la redacția News.Ungheni.org.

În cel de-al patrulea caz, este vorba de o nouă depășire cu ignorarea prevederilor indicatorului rutier care obligă participanții la trafic să respecte limita de viteză de până la 70 km/h.

La fel, incidentul a fost înregistrat pe traseul R1.1, în perimetrul centurii municipiului Ungheni și localitatea Elizavetovca (restaurant Miorița):

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON%d blogeri au apreciat: