Video // A fracturat degetul unui polițist. Isprava unui șofer, stopat în stare de ebrietate în Seliștea Nouă

Un scandal monstru cu pumni și țipete a avut loc recent în localitatea Seliștea Nouă din raionul Călărași.

Doi agenți ai Inspectoratului Național pentru Securitate Publică s-au ales cu uniforma ruptă și un deget rup.Totodată, polițiștii au solicitat întăriri după ce au încercat să rețină un șofer în stare de ebrietate.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Călărași, incidentul neplăcut a avut loc în această duminică, 4 octombrie, în jurul orei 23:00.

Doi angajați ai Inspectoratului de Poliție Călărași, care au încercat să rețină un șofer beat care se deplasa cu mașina pe o stradă din satul Seliștea Nouă, au fost agresați și au avut nevoie ajutorul colegilor.

Șoferul buclucaș s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 39 de ani.

Acesta a fost oprit la un control de rutină pentru a fi documentat, însă a opus rezistență și a lovit cu pumnul în față unul dintre oamenii legii.

El a continuat să îmbrâncească și să înjure polițiștii ca la ușa cortului.

Unul dintre polițiști s-a ales cu un deget fracturat, fapt confirmat și de expertiza medico-legală, iar al doilea –  cu uniforma deteriorată.

În timpul reținerii, o femeie, care se prezintă drept soția șoferului, a manifestat un comportament extrem de agresiv, lovind și înjurând polițiștii.

Într-un final, acesta a fost urcat în mașina poliției și transportat la Inspectorat pentru documentare.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON%d blogeri au apreciat: