Poza zilei // Rând la Centrul Medicilor de Familie Ungheni

În această dimineață, un Unghenean a publicat pe contul său de Facebook o poză în care este imortalizat rândul viu din fața Centrului Medicilor de Familie Ungheni, cunoscut în popor că Policlinica centrală Ungheni.Din poză se vede cu ochiul liber cum zeci de oameni încearcă să acceadă la control medical sau pentru alte necesități.

Toate acestea se întâmplă în contextul Stării de Urgență în Sănătate Publică și pandemiei COVID-19.

În aceași ordine de idei, câțiva angajați ai instituției medicale au comunicat pentru redacția News.Ungheni.org că acest lucru s-a întâmplat din motiv că oamenii doresc să intre primii.

Totodată, ei ne-au asigurat că în incinta CMF Ungheni se respectă toate regulile și măsurile de protecție contra pandemiei de COVID-19.

Amintim că la ora 17:00 a zilei de ieri, 23 august 2020, bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 33 478 cazuri, dintre care 850 în regiunea Ungheni.

Cele 850 cazuri confirmate de la începutul pandemiei în regiunea Ungheni, au următoarea repartizare teritorial-administrativă:

  • raionul Ungheni – 302 cazuri (96 cazuri active, 192 cazuri tratate, 10 decese);
  • raionul Călărași – 377 cazuri (109 cazuri active, 252 cazuri tratate, 13 decese);
  • raionul Nisporeni – 171 cazuri (80 cazuri active, 86 cazuri tratate, 4 deces).

Pozele au fost realizată astăzi, 24 august 2020, puțin mai devreme de ora 8:00.Vedeți evoluția cazurilor noi de COVID-19 în ultimele 7 zile:

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON%d blogeri au apreciat: