Poza zilei: „Lacul Lebedelor” din Leordoaia, raionul Călărași

La 22 august curent, o familie de Lebede cu câțiva boboci a fost surprinsă pe lacul din satul Leordoaia, raionul Călărași.

Lacul cât și întreaga localitate este amplasat într-o zonă extrem de pitorească din Codrii centrali ai spațiului dintre Prut și Nistru.Imaginile cu „Lacul Lebedelor” din Leordoaia au fost expuse pe rețelele de socializare pe pagina Manas YurtVillage – un complex turistic recent construit, compus din Iurte tradiționale Kârgâze amplasate în inima codrilor.

Potrivit sursei, familia de Lebede a venit de curând pe acest lac, posibil, pentru un mic popas.

Totodată, autorul publicației menționează că Lebedele sunt simbolul credinței și a dragostei pure, al grației și purității, al perfecțiunii.

Se consideră că apariția Lebedelor aduc și fericire și apar mereu doar în locurile prielnice și curate.

Galerie Foto:

Lebede pe lacul din Leordoaia. Sursa: Manas YurtVillageLebede pe lacul din Leordoaia. Sursa: Manas YurtVillage

Amintim că în ajun de 5 iunie curent, de Ziua Mondială a Mediului, în extravilanul satului Pârlița din raionul Ungheni a fost filmată o scenă similară cu o familie de lebede în calitate de protagoniști.

Materialul video a fost publicat în articolul: Familie de lebede filmată pe un lac de lângă satul Pârliţa, raionul Ungheni 

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON%d blogeri au apreciat: