Foto, Video // Un nou incendiu pe calea ferată. Locomotiva trenului Ocnița – Bălți a luat foc din mers

Un nou incendiu la o locomotivă ce aparține întreprinderii de stat Calea Ferată a Moldovei.

Locomotivă unui tren de pasageri ce efectua cursa interurbană pe ruta Bălți – Ocnița a luat foc în dimineața zilei de 2 iunie 2020, pe sectorul de cale ferată Târnova-Dondușeni.


Din fericire, nici o persoană aflată în tren nu a avut de suferit.

Potrivit comunicatului de presă emis de Calea Ferată a Moldovei, la ora 11.03, la kilometrul 146, sectorul de cale ferată Tîrnova-Dondușeni, ajutorul mașinistului trenului suburban Bălți-Ocnița a observat fum în cabina din spate a trenului.

Trenul a fost oprit în cel mai scurt timp, iar mașiniștii au acționat în strictă conformitate cu regulamentul în vigoare, făcând uz de toate mijloacele antiincendiare pe care le au la dispoziție.

Concomitent au apelat pompierii care, sosiți la fața locului, au lichidat incendiul.

Toate circumstanțele și cauzele izbucnirii focului vor fi stabilite de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență de comun cu reprezentanții CFM.

Galerie Foto:Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON2 comentarii la „Foto, Video // Un nou incendiu pe calea ferată. Locomotiva trenului Ocnița – Bălți a luat foc din mers