Foto, Video // Focuri de armă la miez de noapte în complexul Circului din mun. Chișinău

În noaptea dintre 21 și 22 mai 2020, mai mulți locuitori al complexului de locuințe din strada Carierei nr. 5, sectorul Râșcani, au fost treziți de focuri de arme.

Potrivit unor martori oculari, doi bărbați în stare de ebrietate au ieșit la balconul blocului B din și au început să împuște în aer.Referitor la acest caz, ofițerul de presă al Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, a comunicat că oamenii legii au fost alertați la ora 01:40 de către paznic, un bărbat în vârstă de 67 de ani.

„Paznicul complexului a comunicat că a auzit două sunete asemănătoare cu împușcătură, după care a văzut într-un apartament două persoane de gen masculin care aveau un comportament neadecvat, purtându-se agresiv și fiind vizibil în stare de ebrietate.

Totodată, acesta a menționat că între cei doi bărbați s-a iscat un conflict însoțit de altercații și agresiune fizică”

În scurt timp la fața locului a sosit un echipaj al poliției. Oamenii legii au stabilit că un tânăr de 26 de ani, aflându-se în apartamentul său împreună cu un alt tânăr de 30 de ani, au consumat alcool, iar ulterior fără careva scop sau motiv a efectuat 6 focuri din armă.

Din apartament unui tânăr (blocul B) au fost ridicate: o armă, o magazie alimentată cu 8 cartușe. Totodată în adiacentul apartamentului au fost depistate tuburile de cartuș care la fel au fost ridicate.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal”, a mai comunicat ofițerul de presă al Direcției de Poliție Chișinău

Direcția de Poliție a municipiului Chișinău examinează toate circumstanțele și urmează să sancționeze persoanele vinovate.

Galerie Foto și Video: