„Puntea copilăriei” – al 7-lea album din cadrul proiectului fotografic „36” realizat de Sergiu Cotruță

La nici 2 săptămâni de la publicarea albumului fotografic „Stația trecutului“, fotograful Sergiu Cotruță, originar din Sculeni, bucură iubitorii cu un nou album, al 7-lea, intitulat „Puntea copilăriei”.

Amintim că anterior, în cadrul proiectului fotografic „36”, Sergiu Cotruță a mai publicat albumele Băncile din municipiul Ungheni, Fântâni părăsite„Porțile din SipoteniCopacii singuratici și Ușile din Chișinău
În al 7-lea album, prin obiectivul aparatului foto mânuit de Sergiu, au fost imortalizate „Punțile”, „ca elemente cheie în a ne scăpa de frici”.

Din tradiționala descriere a proiectului său, postat pe pagina sa de facebook:

„Puntea copilăriei” – Este cel de-al 7-lea album din cadrul proiectului fotografic “36”.

De ce am Intitulat astfel albumul? Pentru că, dacă vă mai amintiți, când eram copii, eram atât de neînfricați, încât mergeam pe orice punte, fie ea și bătrână de ani și călcată de generații întregi.

Punțile erau un element cheie în a ne scăpa de frici. Cine nu urca pe ea, chiar și auzind-o scârțâind, nu era considerat voinic și curajos.

Astăzi, aceste punți sunt aproape uitate, iar ele fac o legătură puternică cu lumea lăuntrică și ne fac să depășim fricile mature.

Cu frica de a nu te prăbuși în apă, sau de a nu cădea într-un șanț, totuși calci pe ea ca să apuci liniștea peisajului … Le-am adunat timp de doi ani … Îmi par feerice … Admirați-le și voi. 

Ca de obicei, un sfat, un like, o distribuire la pagina SerKo Photo?

Totodată, Vă amintim că redacția News.Ungheni.org și blogul Bodrug.eu au publicat mai multe materiale ce aparțin talentatului fotograf – Sergiu Cotruță:

 1. Ungheni // Aleea de Castani prin prisma obiectivului fotografului Ser Ko
 2. Ungheni // Alea de Castani în primele ore ale dimineții. Poze marca Sergiu Cotruță, alias Ser Ko
 3. Proiectul fotografic „36” // Băncile municipiul Ungheni prin prisma obiectivului lui Sergiu Cotruță
 4. „Fântâni părăsite”- al doilea album din proiectul fotografic „36”, realizat de ungheneanul Sergiu Cotruță
 5. „Porțile din Sipoteni” – al treilea album din proiectul fotografic „36”, realizat de ungheneanul Sergiu Cotruță
 6. „Copacii singuratici” – al patrulea album din proiectul fotografic „36”, realizat de ungheneanul Sergiu Cotruță
 7. „Ușile din Chișinău” – al cincilea album din proiectul fotografic „36”, realizat de Sergiu Cotruță
 8. Fotograful Sergiu Cotruță prezintă albumul „Stația trecutului”, parte a proiectului fotografic „36”Pentru a nu denatura mesajul operelor din proiectul fotografic a lui Sergiu Cotruță, Vă prezentăm spre vizualizare albumul „Puntea copilăriei”, parte a proiectului fotografic „36”:

Imagen: 3

 • Descargar Imagen
 • Comentar Imagen
 • « Anterior
 • Siguiente »
 • Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON  %d blogeri au apreciat: