Foto // Accident violent la intersecția stăzilor Vasile Alecsandri cu Mihai Eminescu din mun. Ungheni

Un accident rutier violent a avut loc în această seară în centrul municipiului Ungheni.

Potrivit unui martor ocular, accidentul rutier a avut loc în jurul orelor 19:30 la intersecția străzilor Vasile Alecsandri și Mihai Eminescu.În accident au fost implicate două autoturisme de model Dacia Logan și Mercedes.

Sursa mai comunică automobilul de model Dacia Logan aparține unei companii de taxi din municipiul Ungheni iar Mercedesul este înmatriculat în județul Olt din România.

Sursa mai comunică că prezenți a fața locului, martorii comunicau că de vină ar fi viteza excesivă și faptul că autoturismul companiei de taxi nu ar fi cedat trecerea.

Urmare a coleziunii, ambele autoturisme au fost grav avariate.

Ofițerul de presă al IGP responsabilă de raionul Ungheni, Cristina Vicol, a comunicat că autoturismul de model Dacia Logan era condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani, iar acesta, deplasânduse pe drumul secundar nu ar fi cedat trecerea Mercedesului, condus de un tânăr de 20 ani și care se deplasa regulamentar.

În urma accidentului rutier conducătorul automobilului Dacia a fost transport la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul Drager, care a indicat 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Inspectoratul de Poliție Ungheni urmează să investigheze toate circumstanțele producerii accidentului rutier și să să expună asupra vinovăției părților.

Galerie:

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON