Galerie Foto // „Municipiul Ungheni – cel mai curat oraș din Moldova”

Nu este un secret că urba de pe malul Prutului – municipiul Ungheni, este una dintre cele mai amenajate, frumoasă și salubră localitate din Republica Moldova, dacă nu și lider al clasamentului.

Pentru redacția News.Ungheni.org, municipiul Ungheni este localitatea nr. 1 în lume și presupunem că și pentru D-voastră, cititorii și abonații noștri, municipiul Ungheni ocupă un loc de frunte, după localitate de baștină.


În contextul cuvintelor frumoase exprimate supra, Vă prezentăm o Galerie foto realizată de talentatul maestru al fotografiei, Ungheneanul Andrian IlFotografo

Fotografiile au fost realizate în seara zilei de 3 mai 2020, după mult așteptata ploiță de primăvară.

Potrivit descrierii, autorul capodoperelor confirmă cele menționate de noi și etichetează municipiul Ungheni ca cel mai curat oraș, oglindă!

Atât de mult am așteptat această ploiță, m-am răcorit, apa e atât de curată încât poți să o bei, mmm savurez această operă a naturii!

Pentru că cuvintele sunt de prisos, Vă prezentăm Galeria Foto realizată de Andrian IlFotografo:

Autor: Marin BODRUG, Unghenean, fondator News.Ungheni.org și Bodrug.eu

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON2 comentarii la „Galerie Foto // „Municipiul Ungheni – cel mai curat oraș din Moldova”

%d blogeri au apreciat: