Un accident rutier grav a avut loc în această după amiază pe traseul național R1 Ungheni – Chișinău. Impactul a avut loc în perimetrul cooperativei pomilegumicolă Timeos din raionul Strășeni.

Accidentul a avut loc în jurul orei 17:20 a zilei de 4 aprilie 2020Urmare a coleziunii, doi bărbați au avut nevoie de îngrijire medicală și au fost transportați la spital.

Ofițerul de presă al IGP a declarat că, veniți la fața locului, oamenii legii au stabilit că automobilul de marca BMW, la volanul căruia se afla un tânăr de 29 ani, în timp ce se deplasa pe traseul R1 Ungheni – Chișinău în direcția or. Nisporeni, a efectuat manevră de depășire periculoasă, tamponând lateral-stânga automobilul de marca Lancia, la volanul căruia se afla o femeie de 43 ani.

În urma coliziunii, șoferul BMW-ului a pierdut controlul volanului, tamponând din spate automobilul de marca Volkswagen, la volanul căruia se afla un tânăr de 22 ani având ca pasager un bărbat de 31 ani.

În gravul accident au fost implicate trei unități de transport de model BMW, Volkswagen Passat și un Lancia.

Urmare a coleziunii, automobilele de model BMW și Volkswagen, au derapat de pe traseu, inversându-se. într-un canal de evacuare a apelor pluviale.

Pentru determinarea tuturor circumstanțelor, ofițerii de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Strășeni urmează să investigheze cazul și să comunice cine se face vinovat de accidentul rutier:Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON