Pandemia COVID-19 a mai provocat 3 decese în Republica Moldova

Pandemia Coronavirusului de tip nou provoacă noi victime în Republica Moldova. Urmare, bilanțul deceselor provocate de COVID-19 Republica Moldova ajunge la 107 persoane.Informațiile au fost comunicate cu câteva clipe în urmă pe pagina de facebook al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

  • Deces 105 – Femeie de 43 ani, din Drochia. Internată la data de 22 aprilie în cadrul Spitalului din Bălți, în stare gravă. Comorbidități: anemie cronică, diabet zaharat, insuficiență renală.
  • Deces 106 – Femeie de 23 ani, din Bălți. Internată în stare extrem de gravă, la data de 27 aprilie, în cadrul Spitalului din Bălți. Comorbidități: insuficiență renală, insuficiență respiratorie acută.
  • Deces 107 – Bărbat de 63 ani, din Căușeni. Internat la data de 23 aprilie, la spitalul din Anenii Noi. Comorbidități: Glomerulonefrită cronică difuză, hipertensiune arterială.

Din nefericire, la 28 aprilie 2020 au fost înregistrate în total 4 cazuri de deces.

Vedeți și COVID-19 a provocat al 104-lea deces în Republica Moldova

Urmare a tragediei din acestă seară, numărul cazurilor letale survenite în urma infecției cu Coronavirus de tip nou / COVID-19 în Republica Moldova a ajuns la 107 decese.

Totodată, de la înregistrarea primului caz de infectare, 975 de persoane s-au tratat de Coronavirus de tip nou / COVID-19.

Amintim că până la această oră, în Republica Moldova sunt înregistrate 3628 cazuri de infecție cu noul tip de Coronavirus, dintre care 411 cazuri în regiunea transnistreană și mun. Bender / Tighina.

Pentru mai multe informații cu privire la ultimele 24 de ore, accesați Plus 157 cazuri noi de infectare cu COVID-19 la 28 aprilie 2020, inclusiv 2 în raionul Călărași

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON