Medicii SR Ungheni implicați în tratamentul pacienților cu COVID-19 vor fi alimentați din bugetul de stat

Angajații Spitalului raional Ungheni, implicați în tratamentul pacienților infectați cu Coronavirusul de tip nou / COVID-19, vot fi asigurați cu alimentare până la 30 aprilie curent.
O decizie în acest sens a fost aprobată de Celula de monitorizare permanentă a evoluției infecției COVID-19 a Consiliului raional Ungheni și prevede alocarea unui buget de 25 609 MDL pentru asigurarea alimentării a 35 de angajați ai instituției medicale.

Potrivit Decizia nr. 17 a Celulei raionale Ungheni de monitorizare a evoluției COVID-19, necesitatea alocării unui buget suplimentar a survenit urmare a unei solicitări înaintată de către administrația Spitalului raional Ungheni.

Totodată, în Decizia nr. 17 din 22 aprilie 2020 se mai specifică că la necesitate, numărul angajaților medicali antrenați în tratamentul pacienților infectați cu Coronavirus de tip nou / COVID-19 și perioada asigurării alimentației poate fi restrânsă sau extinsă, în baza unei solicitări al IMSP Spitalul raional Ungheni.

Amintim că la ziua de astăzi, 23 aprilie 2020, în raionul Ungheni sunt înregistrați oficial 16 cazuri pozitive de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19. Vedeți și articolul Primul caz de infectare cu COVID-19 în Costuleni. Distribuția cazurilor în regiunea Ungheni la 21 aprilie 2020

Pentru a exclude orice insinuări referitor la informațiile publicate pe portalul News.Ungheni.org, Vă propunem să vizualizați Decizia nr. 17 din 22 aprilie 2020 al Celulei raionale Ungheni de monitorizare a evoluției COVID-19:

Redacția News.Ungheni.org reamintește că în această perioadă critică pentru Republica Moldova, Unghenenii au demonstrat repetat un grad înalt de mobilizare și spirit civic.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON2 comentarii la „Medicii SR Ungheni implicați în tratamentul pacienților cu COVID-19 vor fi alimentați din bugetul de stat

%d blogeri au apreciat: