Foto, Video // Un Nissan Qashqai a intrat într-un panou publicitar pe traseul R1 Ungheni – Chișinău

Un accident violent a avut loc cu puțin timp în urmă pe traseul național R1 Ungheni – Chișinău.

După ce a adormit la volan, conducătorul unui suv de model Nissan Qashqai, a intrat violent cu mașina într-un panou publicitar al unei stații PECO.

Accidentul a avut loc în jurul orei 17:25, la intrare în mun. Strășeni, pe direcția municipiului Ungheni
Silvia Vetcu, Ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției responsabilă de IP Strășeni, a declarat pentru mai multe surse media că în accidentul rutier a fost implicat un autoturism de model Nissan Qashqai, condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani:

„Deplasându-se din direcția mun. Chișinău spre mun. Strășeni, în regiunea km 18 al traseului național R1 Chișinău Ungheni, conducătorul auto ar fi adormit la volan din cauza oboselii și s-a tamponat violent într-un panou publicitar al stației peco „Tirexpetrol”.

În urma impactului nimeni nu a avut de suferit, fiind deteriorate doar panoul și automobilul. Șoferului, fiindu-i prelevate probe biologice, nu a fost depistat consum de substanțe alcoolice sau narcotice”.

Ofițerii IP Strășeni urmează să investigheze toate circumstanțele și în cazul în care conducătorul autoturismului va fi găsit vinovat, urmează a fi sancționat conform art. 242 al 2 Cod Contravențional al RM cu aplicarea amenzii de 1500 lei și 6 puncte de penalizare.

Galerie Foto:

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • Momentul impactului (Sursa: Publika TV)

    Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON    %d blogeri au apreciat: