Primăria municipiului Ungheni sistează circulația transportului public de Paști

Întru minimalizarea riscurilor de infecție cu Coronavirus de tip nou / COVID-19 și respectarea recomandărilor Comisiei naționale pentru Situații Excepționale, Primăria municipiului Ungheni informează că în ajun de Sfintele Sărbători de Paști (Vineri și sâmbătă) și în Zilele de Învierea Domnului, transportului urban de pasageri va circula după un orar special.

Urmare, în zilele de vineri și sâmbătă (17 și 18 aprilie), transportul public de călători va circula conform orarului stabilit anterior (restricționat).

Totodată, În zilele Sfintelor Sărbători de Paști, duminică și luni (19-20 aprilie), circulația transportului urban de călători va fi sistată.

Ulterior, începând cu a 3-a zi de Paști, marți, 21 aprilie, operatorii rutieri vor restabili circulația transportului public, conform orarului stabilit anterior (restricționat).

Amintim că în mai multe weekendul consecutive, administrația publică locală din „Poarta de Vest” a sistat transportul public de pasageri în raza municipiului Ungheni.

În aceiași ordine de idei, Primăria municipiului Ungheni vine cu rugămintea către Ungheneni să stea acasă pe cât e posibil, să nu se expuneți riscului de infectare cu COVID-19.

Aveți grijă de sănătate, informați-vă din surse credibile, oficiale, urmați sfaturile specialiștilor și autorităților.

Pentru siguranța și sănătatea dumneavoastră, vă rugăm să evitați locurile aglomerate, să păstrați distanța socială și, pe cât e posibil, stați acasă.

Redacția News.Ungheni.org reamintește că în această perioadă critică pentru Republica Moldova, Unghenenii au demonstrat repetat un grad înalt de mobilizare și spirit civic.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON