Primăria Ungheni dezinfectează cele 78 de platforme de acumulare a gunoiului

Primăria municipiului Ungheni continuă dezinfectarea urbei de pe malul Prutului.

Potrivit unui comunicat anterior, la 8 aprilie curent a început dezinfectarea celor 78 de platforme de acumulare a gunoiului menajer din municipiul Ungheni.

Anterior, la baza întreprinderii municipale AVE-Ungheni, au fost spălate și dezinfectate toate cele 234 de containere, care se află pe aceste platforme.

Totodată, la ziua de astăzi, o Ungheneancă a remis la redacția News.Ungheni.org mai multe dovezi foto referitor la dezinfectarea unei platforme de colectare a deșeurilor.

Autoarea a mai remis și următorul comentariu:

„Iată asa se face ordine și se dezinfectează urnele AVE la noi în municipiul Ungheni.

Schimbarea începe de la fiecare în parte și nu așteptați sa va facă totul autoritățile.

Vă mulțumim, stimați lucrători”

În aceiași ordine de idei, Primăria municipiului Ungheni roagă locuitorii și reamintește că plata pentru evacuarea gunoiului menajer se efectuează la următoarele bănci: ”Victoriabank” și ”Energbank” – on-line; ”Fincombank”, ”Moldova-Agroindbank” – între ora 9.00 și 14.00; ”Eximbank” – între ora 10.00 și 14.00.

Amintim că la 30 martie 2020, Primăria municipiului Ungheni anunța că a fost dezinfectat carosabil, trotuarele, terenurile de joacă și intrările în blocurile locative.

Au fost stropiți copacii cu substanțe speciale pentru nimicirea dăunătorilor.

Totodată, la 25 martie curent, administrația publică locală informa că vor dezinfecta următoarele locații:

  • străzile și trotuarele din municipiu;
  • intrările  / scările din blocurile locative;
  • instituțiile publice;
  • întreprinderile municipale;
  • întreprinderile raionale dislocate în municipiul Ungheni.

La ziua de astăzi, 10 aprilie 2020, continuă dezinfectarea străzilor din municipiul Ungheni. Lucrările respective încep zilnic la ora cinci dimineața și se termină la ora nouă seara.

Redacția News.Ungheni.org reamintește că în această perioadă critică pentru Republica Moldova, Unghenenii au demonstrat repetat un grad înalt de mobilizare și spirit civic.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREONOne thought on “Primăria Ungheni dezinfectează cele 78 de platforme de acumulare a gunoiului