O compania de taxi din Nisporeni va transporta gratuit angajații Spitalului raional Nisporeni

În contextul pandemiei de Coronavirus de tip nou / COVID-19 și a stării de urgență instituită de parlament, mai mulți agenți economici s-au arătat disponibili să acorde tot suportul autorităților publice locale, inclusiv să asigure transportul gratuit al angajaților din sistemul medical.

Un exemplu de solidaritate față de efortul depus de către angajații medicali îl constituie și decizia companiei de taxi „Nisiporeni_com” din orașul de pe malul Nârnovei.Potrivit lui Nicolai Drumea, administrator al companiei, „Nisiporeni_com SRL” vine în susținerea angajaților din cadrul IMSP Spitalul raional Nisporeni și își arată disponibilitatea de a transporta gratuit cadrele medicale din or. Nisporeni.

Transportul gratuit al angajaților spitalului va fi desfășurată pe întreaga perioadă stării de urgență, începînd cu ziua de luni, 13 aprilie 2020.

Totodată, Nicolai Drumea a mai comunicat că informația urmează a fi adusă la cunoștința administrației Spitalului raional Nisporeni.

Pentru a fi beneficia de acestă ofertă, angajații Spitalului raional Nisporeni vor prezenta taximetristului legitimația de serviciu sau un act prin care demonstrează că sunt angajați ai instituției medicale.

La ziua de astăzi, 10 aprilie 2020, în raionul Nisporeni sunt depistate pozitiv 11 cazuri de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19.

Amintim că de aprope 1 lună de zile, două companiei de taxi din municipiul Ungheni s-au solidarizat cu activitatea angajaților Spitalului raional Ungheni și asigură transportul gratuit pe direcția domiciliu – serviciu, în raza municipiului.

Mai multe informații la pot fi accesate la următoarele adrese:One thought on “O compania de taxi din Nisporeni va transporta gratuit angajații Spitalului raional Nisporeni