O rețea de stații PECO oferă reducere de 1 leu per litru pentru cei care fac livrări

O nouă companie petrolieră cu o bogată rețea de stații PECO oferă suport celor care luptă contra COVID-19 și asigură livrarea produselor către client, la domiciliu.

Potrivit anunțului, compania se oferă să asigure reducere de 1 leu pentru fiecare litru de combustibil procurat pentru agenții economic sau persoanele fizice care asigură livrarea la domiciliu a diferitelor tipuri de produse.

Pentru a putea beneficia de acestă reducere, angajații stațiilor PECO a rețelei vor solicita de la potențialul beneficiar un ecuson sau dovadă că asigură livrarea.

Drag prieten, știm că este o perioadă grea și că suporți multe cheltuieli și mai știm că orice sprijin în gestionarea activităților este mereu bine-venit de aceea îți oferim reducere de -1 leu per litru de combustibil. 

Dacă faci livrări și îți dorești să tai din cheltuieli, te încurajăm să vii cu ecusonul de lucru la stațiile Tirex Petrol și vei primi reducerea de -1 leu per litru. Convenabil, nu-i așa ?

Urmare, pentru orice întrebări sau neclarități, puteți suna la 022 200 746, iar reprezentanții companiei îți vom livra răspunsurile de care ai nevoie!

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON