La Ungheni sunt confirmate 9 cazuri de infectare cu COVID-19

Conform Declarațiilor de presă și platformei de monitorizare live COVID-19 a MSMPS, la ziua de 8 aprilie 2020, în Republica Moldova au fost depistate 118 cazuri noi de infectare cu COVID-19, inclusiv 2 cazuri noi în raionul Ungheni.
Astfel, la ziua de astăzi în Republica Moldova sunt înregistrate 1 174 cazuri oficial de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19 și 9 cazuri în raionul Ungheni.

Totodată, la nivel național au fost prelevare 629 de probe în ultimele 24 de ore.

Din cele 118 cazuri noi de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19:

  • 2 cazuri sunt de import;
  • 116 cazuri de infecție locală.

Amintim că primele cazuri de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19 din raionul Ungheni, au fost înregistrate la data de 3 și 4 aprilie curent.

Mai multe detalii despre infecția cu COVID-19 la Ungheni:

La ziua de 8 aprilie 2020, în raionul Ungheni sunt confirmate 9 cazuri de infectare și 718 persoane se află sub supraveghere medicilor.

Totodată, în cadrul Declarațiilor de presă, Viorica Dumbrăveanu a menționat doar 1 singur caz nou de infectare în raionul Ungheni. Vedeți detalii în video:

În aceiași ordine de idei, comunicăm că până la 8 aprilie 2020, au fost înregistrate 27 cazuri pozitive de infectare cu COVID-19 în regiunea Ungheni:

  • 11 cazuri pozitiv în raionul Nisporeni;
  • 7 cazuri pozitive în raionul Călărași;
  • 9 cazuri pozitive în raionul Ungheni.Redacția News.Ungheni.org reamintește că în această perioadă critică pentru Republica Moldova, Unghenenii au demonstrat repetat un grad înalt de mobilizare și spirit civic.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON