De la tarabele Pieții Centrale la grupul pe facebook „Made in Ungheni / Susținem producătorul autohton”

În contextul pandemiei de Coronavirus de tip nou / COVID-19 și presiunilor la care sunt supuși agenții economici, tot mai mai mulți producători agricoli se reorientează și cuceresc mediul online.

La ziua de astăzi, cea mai mare popularitate în rândul moldovenilor o au grupurile tematice pe facebook și paginile pe instagram.

Astfel, începând cu ziua de astăzi, a fost creat și la Ungheni un grup pe facebook de susținere a producătorului autohton.

Grupul intitulat Made in Ungheni / Susținem producătorul autohton, are scopul de a conecta micul producător cu potențialul consumator, inclusiv asigurarea livrării produselor la domiciliu.Din descrierea comunității:

Dragi Ungheneni și oaspeți ai municipiului / raionului Ungheni!

Suntem cunoscuți în întreaga lume ca o comunitate de cetățeni activă, o comunitate ce pune umărul la rezolvarea unor probleme și își susține pământeanul! Acest Grup a fost creat pentru a ajuta locuitorii să își poată vinde produsele pe timp de pandemie COVID-19 și, și nu doar.

Pentru că suntem acasă și putem fi cu toții conectați, inclusiv la produsele și serviciile locale, afectate de contextul actual să își continue activitatea.

Ungheneni pentru Ungheneni! Împreună suntem o Forță, #ForțaUNGHENI!

Chiar de la lansarea comunității, în grup au început a fi publicate mai multe anunțuri, începând de la vânzarea produselor agricole de primăvară și până la recomandarea unor servicii foto / video.

De exemplu, Elena (Margo Burlacu) propune Unghenenilor un asortiment bogat de verdețuri: ceapă verde, mărar, pătrunjel, ridiche proaspătă, etc., la un preț accesibil. Iar pentru a își putea realiza marfa, crescute cu multă dragoste în serile din Todirești, Lenuța asigură livrarea la domiciliul a verdețurilor comandate, chiar de au fost comandate doar o legătură de mărar sau pătrunjel.

Într-un alt exemplu, administratorul grupul recomandă serviciile de fotograf ale lui Sergiu Cotruță. Amintim că pe portalul News.Ungheni.org sunt publicat mai multe materiale foto / video, al cărui autor este Sergiu, cunoscut și ca Ser Ko Photography.

 

Șirul anunțurilor publicate începând cu primele clipe de la crearea grupului poate continua, însă, pentru a nu influența relația dintre producătorul și consumatorul Unghenean, vă recomandăm să accesați grupul și să Vă convingeți.

Pentru a fi parte a noii pieți, accesați Made in Ungheni / Susținem producătorul autohton

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON

22 de comentarii la „De la tarabele Pieții Centrale la grupul pe facebook „Made in Ungheni / Susținem producătorul autohton”