Tandem a donat 200 de măști Primăriei Ungheni. Din aceasta, 100 au fost repartizate medicilor din Dănuțeni

În lupta comună contra pandemiei de COVID-19, seria gesturilor frumoase din partea agenților economic este în continuă creștere.

De această dată, Primăria municipiului Ungheni a beneficiat de un gest frumos din partea fabricii de mobilă „Tandem” din municipiul Chișinău.Întreprinderea, în persoana co-fondatorului Corneliu Său, a fabricat și donat 200 de măști multiuz (care pot fi utilizate de mai multe ori) Primăriei municipiului Ungheni.

Măștile de protecție sunt produse la Fabrica de mobilă „Tandem” și cusute de angajații întreprinderii.

Potrivit comunicatului administrației publice locale din Poarta de Vest, la inițiativa consilierului municipal și raional Ion Poia, jumate din măști au fost repartizate Centrului de Sănătate din cartierul Dănuțeni al municipiului Ungheni.

Totodată, celelalte 100 de măști vor fi repartizate angajaților Primăriei care lucrează în prima linie: asistenții sociali, personalul care este implicat la curățirea și dezinfectarea orașului etc.

În contextul celor expuse supra, redacția News.Ungheni.org și alătură mesajului Primăriei municipiului Ungheni și vine cu un mesaj de mulțumire administrației fabricii de mobilă „Tandem” pentru donația făcută.

Mulțumim pentru că sunt alături de cei care luptă cu COVID-19, inclusiv alături de Ungheneni.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON

20 de comentarii la „Tandem a donat 200 de măști Primăriei Ungheni. Din aceasta, 100 au fost repartizate medicilor din Dănuțeni