La Ungheni continuă dezinfectarea străzilor, inclusiv în sectorul Dănuțeni

Primăria municipiului Ungheni comunică că la ziua de astăzi, în urba de pe malul Prutului, continuă dezinfectarea străzilor.

Totodată, autoritatea publică locală din Poarta de Vest comunică că întreprinderile municipale responsabile de proces, au dezinfectat și străzile din cel mai mare sector – cartierul DănuțeniÎn aceași ordine de idei, la ziua de 3 aprilie, o atenție sporită a fost acordată trecerilor pietonale.

Potrivit comunicatului Primăriei, au fost dezinfectate toate trecerile de pietoni din municipiu.

Autoritatea publică locală comunică că în zilele următoare, va continua dezinfectarea drumurilor și în celelalte cartiere ale municipiului Ungheni.

Amintim că astăzi a fost înregistrat primul caz de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19 în raionul Ungheni. 

Totodată, potrivit unei surse care a dorit să rămână anonimă, persoana diagnosticată pozitiv, locuiește în municipiul Chișinău și are doar viză de reședință în raionul Ungheni.

Amintim că la 30 martie 2020, Primăria municipiului Ungheni anunța că a fost dezinfectat carosabil, trotuarele, terenurile de joacă și intrările în blocurile locative.

Au fost stropiți copacii cu substanțe speciale pentru nimicirea dăunătorilor.

Totodată, la 25 martie curent, administrația publică locală informa că vor dezinfecta următoarele locații:

  • străzile și trotuarele din municipiu;
  • intrările  / scările din blocurile locative;
  • instituțiile publice;
  • întreprinderile municipale;
  • întreprinderile raionale dislocate în municipiul Ungheni.

Ulterior, Primăria municipiului Ungheni a mai anunțat că în acțiunile de dezinfectare au fost antrenate întreprinderile municipale „Apă-Canal” și „AVE Ungheni”.
Vă reamintim că la ziua de 3 aprilie, au fost înregistrate 6 cazuri pozitive de infectare cu COVID-19 în regiunea Ungheni:

Redacția News.Ungheni.org reamintește că în această perioadă critică pentru Republica Moldova, Unghenenii au demonstrat repetat un grad înalt de mobilizare și spirit civic.33 de comentarii la „La Ungheni continuă dezinfectarea străzilor, inclusiv în sectorul Dănuțeni