A fost confirmat primul caz de infectare cu COVID-19 la Ungheni

Viorica Dumbrăveanu a declarat că la ziua de astăzi, în Republica Moldova au fost depistate 86 cazuri noi de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19, inclusiv primul caz pozitiv în raionul Ungheni.

La ziua de astăzi, în Republica Moldova sunt înregistrate 591 cazuri oficial de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19


Dintre cele 86 cazuri pozitive, 7 cazuri sunt de import și 79 cu transmitere locală. Cele mai multe cazuri confirmate au fost în mun. Chișinău – 29, în raionul Ștefan Vodă – 26 și în Fălești – 4.

Totodată, Viorica Dumbrăveanu a confirmat și primul caz pozitiv de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19 în raionul Ungheni și al 4-lea din raionul Nisporeni.

Potrivit unei surse care a dorit să rămână anonimă, persoana diagnosticată pozitiv cu Coronavirus de tip nou / COVID-19, locuiește în municipiul Chișinău și are doar viză de reședință în raionul Ungheni.

În aceiași ordine de idei, comunicăm că până la 3 aprilie 2020, au fost înregistrate 6 cazuri pozitive de infectare cu COVID-19 în regiunea Ungheni:

Redacția News.Ungheni.org reamintește că în această perioadă critică pentru Republica Moldova, Unghenenii au demonstrat repetat un grad înalt de mobilizare și spirit civic.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD30 de comentarii la „A fost confirmat primul caz de infectare cu COVID-19 la Ungheni

%d blogeri au apreciat: