Galerie Foto // În lupta contra COVID-19, Episcopul de Ungheni și Nisporeni a binecuvântat Moldova din avion

La 2 aprilie curent, Episcopul de Ungheni și Nisporeni, a făcut înconjorul Republcii Moldova, cu ,,Icoana Maicii Domnului Făcătoare de Minuni de la Hârbovăț” și cu Icoana Maicii Domnului ,,Kasperscaia”, în jurul căreia sunt plasate 43 de sfinte moaște ale sfinților din toată lumea.Potrivit portalului Episcopiei de Ungheni și Nisporeni, lumea are nevoie de rugăciunea, țara are nevoie de rugăciune iar oamenii au nevoie să-și sporească credința și să înmulțească rugăciunea către Dumnezeu-Vindecătorul, către Maica Domnului, Ocrotitoarea noastră și către toți sfinții. 

Punctul de plecare a fost omunicipiul Ungheni. Apoi, pe cale aeriană, Episcopul de Ungheni și Nisporeni a înconjurat toată Moldova pe hotarele ei, binecuvântând orașele principale ale țării. Preasfinția Sa a fost însoțit de protoiereul Nicolai BOIAN și protodiaconul Victor ROTARI, clerici ai catedralei episcopale. 

Pe tot parcursul zborului, Preasfințitul PETRU, s-a rugat citind rugăciunea la vreme de epidemie, Acatiste ale Maicii Domnului și Acatiste ale Sfinților, a căror Sfinte Moaște se află puse în Icoana-Chivot. Preasfinția Sa, s-a rugat din suflet ca oamenii să capete tămăduire, iertare de păcate, ferire de boală și întărire în prevenirea și lupta cu virusul COVID-19. 

Poporul moldav, s-a bucurat astăzi de o binecuvântare deosebită. Icoana-Chivot, are în centrul ei, o Icoană veche de peste 200 de ani, cu Chipului Maicii Domnului, ,,Kasperscaia”. Anume cu acest Chip al Maicii Domnului, s-a înconjurat orașul Odessa, în timpul războiului.

Găsim în istorie că, cu chipul Maicii Domnului, ,,Kasperscaia”, sunt înconjurate orașele și satele, pe timpuri de ciumă, boală, război și necaz. Galerie Foto:

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • sursa: Episcopia de Ungheni și Nisporeni

    30 de comentarii la „Galerie Foto // În lupta contra COVID-19, Episcopul de Ungheni și Nisporeni a binecuvântat Moldova din avion

    %d blogeri au apreciat: