Cum sunt dezinfectate străzile în municipiul Ungheni

În contextul pandemiei de Coronavirus de tip nou / COVID-19, Primăria municipiului Ungheni continuă lucrările de dezinfectare a străzilor și trotuarelor, inițiată la 25 martie 2020Astfel, la 2 aprilie curent, a fost efectuată o curățenie generală a celei mai aglomerate străzi – Națională, pe segmentul Vasile Alecsandri – Decebal, care a și fost închisă pentru circulația transportului.

Vedeți:Galerie Foto // În municipiul Ungheni continuă lucrările de dezinfectare a străzilor și trotuarelor

Primăria municipiului a publicat și un material video în care prezintă modul cum a fost dezinfectată, în ziua de 2 aprilie, strada principală din Ungheni – Națională.

Totodată, administrația publică locală din urba de pe malul Prutului informează că, până la finele zilei, angajații întreprinderilor municipale „Apă Canal” și AVE Ungheni” au efectuat lucrări de dezinfectare și pe mai multe străzi din cartierul Dănuțeni: Zamfir Arbore, Răzeșilor, Burebista, inclusiv și prin regiunea cartierului cunoscută de Ungheneni ca „Curculiovca”.

Dezinfectarea străzilor va continua și în zilele următoare.La 30 martie 2020, Primăria municipiului Ungheni anunța că a fost dezinfectat carosabil, trotuarele, terenurile de joacă și intrările în blocurile locative.

Totodată, au fost stropiți copacii cu substanțe speciale pentru nimicirea dăunătorilor.

Amintim că la 25 martie curent, administrația publică locală informa că vor dezinfecta următoarele locații:

  • străzile și trotuarele din municipiu;
  • intrările  / scările din blocurile locative;
  • instituțiile publice;
  • întreprinderile municipale;
  • întreprinderile raionale dislocate în municipiul Ungheni.

Ulterior, Primăria municipiului Ungheni a mai anunțat că în acțiunile de dezinfectare au fost antrenate întreprinderile municipale „Apă-Canal” și „AVE Ungheni”.

Redacția News.Ungheni.org reamintește că în această perioadă critică pentru Republica Moldova, Unghenenii au demonstrat repetat un grad înalt de mobilizare și spirit civic.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON19 comentarii la „Cum sunt dezinfectate străzile în municipiul Ungheni