#StațiAcasă // Polițiștii din Călărași difuzează mesaje de prevenire COVID-19

În contextul situației epidemiologice din țară, angajații sistemului afacerilor interne în comun cu Ministerul Apărării au demarat noi acțiuni de informare a populației.

Aceștia, difuzează, din mașinile de poliție, mesaje de prevenire a răspândirii și infectării cu virusul COVID-19, atât in română, cât și în rusă.


Totodată, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Călărași, în conlucrare cu Adrian Rusu, locuitor al orașului Călărași, au scris pe o bucată de material mesajul „StaiAcasă, s-au deplasat pe pista aerodromului sportiv din oraș și au fotografiat mesajul de la înălțime.

În continuare, Vă prezentăm o înregistrare video prin care un echipaj de poliție al Inspectoratului de Poliție Călărași, difuzează mesaje de prevenire a infecției Coronavirusului de tip nou / COVID-19 în orașul Călărași.

Materialul video a fost făcut public de către Inspectoratul de Poliție Călărași:Amintim că până la 1 aprilie 2014, au fost înregistrate 4 cazuri pozitive de infectare cu COVID-19 în regiunea Ungheni:

  • 1 caz înregistrat în satul Păulești din raionul Călărași;
  • 2 cazuri pozitive în satul Marinici din raionul Nisporeni;
  • 1 caz pozitiv în satul Soltănești din raionul Nisporeni

Redacția News.Ungheni.org reamintește că în această perioadă critică pentru Republica Moldova, Unghenenii au demonstrat repetat un grad înalt de mobilizare și spirit civic.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON