COVID-19 // Declarații după ședința Centrului Unic de Comandă din 1 aprilie 2020

Declarații după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19 din 1 aprilie 2020.Amintim că în dimineața zilei de 1 aprilie, pe teritoriul Republicii Moldova, sunt confirmate 353 cazuri de infecţie cu noul Coronavirus, dintre care 73 cazuri de import şi 280 cazuri secundare, cu transmitere locală.

În stânga Nistrului și mun. Bender / Tighina erau înregistrate 25 cazuri, inclusiv de import și transmitere locală.

În aceiași ordine de idei, comunicăm că până la 1 aprilie 2014, au fost înregistrate 4 cazuri pozitive de infectare cu COVID-19 în regiunea Ungheni:

Totodată, la nivel național 25 529 persoane sunt sub supravegherea medicilor și 67 de persoane sunt suspectate de infectare.

Redacția News.Ungheni.org reamintește că în această perioadă critică pentru Republica Moldova, Unghenenii au demonstrat repetat un grad înalt de mobilizare și spirit civic.
Citiți mai multe despre criza apariției primului caz pozitiv de infectare cu Coronavirus de tip nou în Republica Moldova:

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREONOne thought on “COVID-19 // Declarații după ședința Centrului Unic de Comandă din 1 aprilie 2020