Apel către locuitorii mun. Ungheni: Nu parcați mașinile în fața scărilor blocurilor locative

„Aceste fotografii au fost făcute în cartierul Tineretului. Situația e similară și în alte cartiere ale municipiului Ungheni”.Prin acest mesaj, Primăria municipiului Ungheni vine cu un apel către locuitorii și oaspeții municipiului să parcheze autoturismele în fața intrărilor în blocurile locative.

Motivul: Este blocat accesul autospecialelor care dezinfectează locurile publice din municipiul Ungheni

Totodată, Primăria municipiului Ungheni mai comunică că din acest motiv, este imposibil dezinfectarea de fiecare dată a unor scări în blocurile de locuit.

Amintim că la 30 martie 2020, Primăria municipiului Ungheni anunța că în urba de pe malul stâng al Prutului, a fost dezinfectat în proporție de 90 la sută.

Citește și:

Potrivit administrației publice locale din Poarta de Vest a Republicii Moldova, a fost dezinfectat carosabil, trotuarele, terenurile de joacă și intrările în blocurile locative.

Autoritățile municipale au folosit, soluție de dezinfecție este compusă din concentrație de clor de 0,5-3%, în funcție de suprafața tratată, ținându-se cont de recomandările Agenției Naționale de Sănătate Publică.

Totodată, au fost stropiți copacii cu substanțe speciale pentru nimicirea dăunătorilor.

Fiți responsabili, #StațiAcasă

Redacția News.Ungheni.org se alătură mesajului Primăriei municipiului Ungheni și Vă mulțumește anticipat pentru înțelegere!Galerie Foto:

Imagen: 3

 • Descargar Imagen
 • Comentar Imagen
 • « Anterior
 • Siguiente »
 • Redacția News.Ungheni.org reamintește că în această perioadă critică pentru Republica Moldova, Unghenenii au demonstrat repetat un grad înalt de mobilizare și spirit civic.

  Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON  32 de comentarii la „Apel către locuitorii mun. Ungheni: Nu parcați mașinile în fața scărilor blocurilor locative

  %d blogeri au apreciat: