Poliția de Frontieră a beneficiat de încă două loturi de echipamente destinat asigurării polițiștilor

Poliția de Frontieră a beneficiat de încă două loturi de echipamente,destinat asigurării protecției individuale a polițiștilor de frontieră.Compania „Le Bridge Corporation Limited S.R.L.” a transmis personalului, care activează în punctele de trecere a frontierei moldo-române (Sculeni, Leușeni și Giurgiulești), 3000 de perechi de mănuși, 1000 de măști și 200 de litri de dezinfectant.

La fel,reprezentanții „Rica-Farm S.R.L.” au donat 4000 de măști medicinale, care au și fost împărțite zilele trecute în subdiviziunile de frontieră.

Amintim că la 26 martie curent, Asociației Investitorilor din România a donat 1000 de măști și 500 litri de dezinfectant Poliției de Frontieră.

Un gest nobil în situația în care numărul de îmbolnăviri crește de la o zi la alta, iar riscul la care este expus angajatul instituției de frontieră este mare și necesită o atenție sporită.

Apreciem suportul Dumneavoastră și vă asigurăm că vom fi mereu deschiși pentru cooperare întru siguranța și sănătatea cetățenilor Republicii Moldova.

Doar unindu-ne forțele vom reuși să ținem situația sub control și să diminuăm consecințele pericolului ce-l prezintă Coronavirusu de tip nou / COVID-19.
Să aveți grijă de sănătatea Dumneavoastră și a celor din jur!

One thought on “Poliția de Frontieră a beneficiat de încă două loturi de echipamente destinat asigurării polițiștilor