#StațiAcasă // Polițiștii din Ungheni difuzează mesaje de prevenire COVID-19

În contextul situației epidemiologice din țară, angajații sistemului afacerilor interne în comun cu Ministerul Apărării au demarat noi acțiuni de informare a populației.

Aceștia, difuzează, din mașinile de poliție, mesaje de prevenire a răspândirii și infectării cu virusul COVID-19, atât in română, cât și în rusă.În continuare, Vă prezentăm o înregistrare video prin care un echipaj de poliție al Inspectoratului de Poliție Ungheni, difuzează mesaje de prevenire a infecției Coronavirusului de tip nou / COVID-19 în comuna Sculeni.

Amintim că în ultimele zile, autoritățile din municipiul și raionul Ungheni au întreprins mai multe acțiune de dezinfectare a locurilor publice și informare a populației despre riscul real de infectare cu COVID-19.

Materialul video a fost făcut public de către administrația publică locală:

Redacția News.Ungheni.org reamintește că în această perioadă critică pentru Republica Moldova, Unghenenii au demonstrat repetat un grad înalt de mobilizare și spirit civic.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON44 de comentarii la „#StațiAcasă // Polițiștii din Ungheni difuzează mesaje de prevenire COVID-19

%d blogeri au apreciat: