Briefing de presă privind COVID-19

Briefing de presă susținut de Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, de prezentare a informațiilor actualizate privind controlul infecției prin Coronavirusul de tip nou, la nivel național din 27 martie 2020.
Amintim că la 26 martie 2020 au fost confirmate încă 24 cazuri noi de infectare cu coronavirus de tip nou / COVID-19 iar numărul celor diagnosticați pozitiv a ajuns la 177.

De la identificarea primului caz pozitiv, două persoane dintre cele infectate cu noul Coronavirus au fost tratate, iar o persoană a decedat.

Vezi și Platformă interactivă privind COVID-19 în Republica Moldova

Tot ieri, a fost identificat și primul caz de infectare în raionul Nisporeni și al doilea în regiunea Ungheni.

Totodată, la 26 martie 2020, a fost convocată a 5-a ședință a Comisiei Extraordinare pentru Situații Excepționale de la instituirea stării de urgență de către Parlamentul Republicii Moldova.

Redacția News.Ungheni.org reamintește că în această perioadă critică pentru Republica Moldova, Unghenenii au demonstrat repetat un grad înalt de mobilizare și spirit civic.Citiți mai multe despre criza apariției primului caz pozitiv de infectare cu Coronavirus de tip nou în Republica Moldova:

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON