Briefing de presă privind COVID-19 din 25 martie 2020

Briefing de presă susținut de Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, de prezentare a informațiilor actualizate privind controlul infecției prin Coronavirus de tip nou / COVID-19, la nivel național din 25 martie 2020.
Amintim că în Republica Moldova, au fost confirmate încă 16 cazuri noi de infectare cu coronavirus de tip nou / COVID-19 din 104 de teste efectuate.

Urmare, la 24 martie 2020 numărul celor diagnosticați pozitiv cu COVID-19 a ajuns la 125 de cazuri.

Vezi și Platformă interactivă privind COVID-19 în Republica Moldova

Totodată, în seara zilei de ieri a fost convocată a 4-a ședință a Comisiei Extraordinare pentru Situații Excepționale de la instituirea stării de urgență de către Parlamentul Republicii Moldova.

Redacția News.Ungheni.org reamintește că în această perioadă critică pentru Republica Moldova, Unghenenii au demonstrat repetat un grad înalt de mobilizare și spirit civic.Date statistice naționale privind COVID-19 la data de 24 martie 2020:Citiți mai multe despre criza apariției primului caz pozitiv de infectare cu Coronavirus de tip nou în Republica Moldova:

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON%d blogeri au apreciat: