Unghenenii contra COVID-19 // Al doilea gest excepțional din partea JCI Ungheni

Redacția News.Ungheni.org își cere scuze pentru faptul că ne repetăm, însă … ne mândrim cu Unghenenii noștri și acțiunile întreprinse pe timp de grea urgie pentru spațiul nostru.

„În contextul situației epidemiologice naționali și stării de alertă privind riscul de infecție cu COVID-19 / Coronavirus de tip nou, Unghenenii demonstrează încă o dată că sunt o comunitate aparte, o comunitate cu un grad înalt de spirit civic și responsabilitate”.Iar gest tinerilor antreprenori din cadrul JCI Ungheni este încă un exemplu.

Astfel, la 24 martie curent, membrii organizației Junior Chamber Internațional Ungheni (JCI Ungheni) au venit la Primăria municipiului Ungheni și au donat 9 costume de protecție contra Coronavirusului de tip nou / COVID-19.

La acest subiect, viceprimarului municipiului Ungheni și ex-Președinte al asociației, Dionisie Ternovschi, acestea vor fi folosite în procesul dezinfectării străzilor, intrărilor în blocurile locative, în instituțiile și întreprinderile municipiului Ungheni.

Totodată, administrația publică locală din municipiul Ungheni anunță că dezinfectarea spațiilor publice va începe la 25 martie 2020.

Redacția News.Ungheni.org reamintește că în această perioadă critică pentru Republica Moldova, Unghenenii au demonstrat repetat un grad înalt de mobilizare și spirit civic.

Galerie Foto:

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON    50 de comentarii la „Unghenenii contra COVID-19 // Al doilea gest excepțional din partea JCI Ungheni

    %d blogeri au apreciat: