Cum să comunicăm cu populația despre Coronavirus / COVID-19

Împreună trebuie să informăm oamenii și să creştem nivelul de responsabilitate a populației referitor la infecția cu COVID-19!

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale împreună cu Biroul de țară al Organizației Mondiale a Sănătății a elaborat și distribuit tuturor consiliilor raionale materiale informative și instrucțiuni pentru informarea populației din toate localitățile țării privind prevenirea infecției cu virusul nou Coronavirus și măsurile de precauție care trebuie să le respecte fiecare persoană.
În acest context, Ministerul vi cu o rugăminte către toți reprezentanții autorităților publice locale să susțină eforturile Guvernului și să se implice activ în informarea corectă a populației.Amintim că la 20 martie 2020, în Republica Moldova este activă o platformă online care prezintă situația de ultimă oră privind cazurile de Coronavirus (COVID-19) în țară.

Platforma poate fie accesată la COVID-19 în Republica Moldova

Fiecare om trebuie să cunoască şi să respecte recomandările medicilor.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON%d blogeri au apreciat: