COVID-19 // Declarații după ședința Centrului Unic de Comandă

Declarații după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19 din 23 martie 2020.
Amintim că începând cu ziua de 20 martie, în Republica Moldova este activă o platformă online care prezintă situația de ultimă oră privind cazurile de Coronavirus (COVID-19) în țară.

Platforma poate fie accesată la COVID-19 în Republica Moldova

Amintim că la 20 martie curent, primarul orașului Sângerei comunica că începând cu ziua de 21 martie, în orașul Sângerei este instituit regim de carantină. Ulterior, Președintele raionului Sângerei a refuzat contrasemnarea Dispoziției și regimul de carantină nu a fost aprobat.

Totodată, la 22 martie 2020,  în satele Pohorniceni din Orhei și Talmaza din Ștefan Vodă a fost instituit regim de carantină pentru o perioadă de 14 / 40 de zile

Amintim că la 21 martie 2020, autoritățile naționale confirmă încă 14 cazuri noi de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19.

Totodată, în această perioadă critică pentru Republica Moldova, Unghenenii au demonstrat repetat un grad înalt de mobilizare și spirit civic.Citiți mai multe despre criza apariției primului caz pozitiv de infectare cu Coronavirus de tip nou în Republica Moldova:

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON