Fotoreportaj ZdG // În interiorul Bisericii, cu aceeași linguriță și fără supravegherea polițiștilor

„Autoritățile au permis desfășurarea slujbelor bisericicești, însă, doar în spații libere și cu respectarea tuturor normelor de protecție. Chiar și așa, la Biserica „Sf. M. Mc. Teodor Tiron – Ciuflea”, din Chișinău, enoriașii au fost împărtășiți astăzi, 22 martie, în interiorul lăcașului și toți cu aceeași linguriță”, transmite Ziarul de GardăSursa mai amintește că Prim-ministrul Ion Chicu a menționat anterior că procesul de slujbelor religioase va fi supravegheat de polițiști, însă, la Biserica „Sf. M. Mc. Teodor Tiron – Ciuflea” nu a fost observat niciun om al legii.

Atât slujba, cât și împărtășania a avut loc in interiorul lăcașului, iar oamenii încercau să păstreze distanța socială.

Galerie Foto:

sursa: Ziarul de Gardă

Datele statistice privind situația cu COVID-19 în Republica Moldova la 22 matie 2020, ora 9:00:

Amintim că în această perioadă critică pentru Republica Moldova, Unghenenii au demonstrat repetat un grad înalt de mobilizare și spirit civic.Citiți mai multe despre criza apariției primului caz pozitiv de infectare cu Coronavirus de tip nou în Republica Moldova:

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREONOne thought on “Fotoreportaj ZdG // În interiorul Bisericii, cu aceeași linguriță și fără supravegherea polițiștilor