Ungheneanca Mirelle (Mirela Pîntea) debutează în showbizzul muzical cu melodia „A Căzut O Stea”

Mirelle – o nouă Ungheneancă în showbizzul muzical românesc, indiferent de cale mal al Prutului vorbim.

Producătorul muzical și artistul Unghenean Radu Gulica (originar din Chirileni / Pârlița), cunoscut după pseudonimul scenic „El Radu”, aduce în show-bizz un nou proiect muzical – Mirelle.


Mirelle este o noua artistă originară din satul Măcărești, raionul Ungheni și stabilită de mai mulți ani în Capitala istorică a României – municipiul Iași. Mirela este studentă la Facultatea de Istorie a Universității “Alexandru Ioan Cuza” din municipiul Iași.

Potrivit anunțurilor de pe pagina de facebook a lui El Radu, tânăra Mirelle, cu numele original Mirela Pântea, s-a lansat showbizzul românesc cu single-ul „A Căzut O Stea” săptămâna trecută.

Lansarea a avut loc în cadrul show – ului matinal de la Antena 1, „Neatza cu Răzvan și Dani“.

Ulterior, noua producție muzicală a Unghenenilor a fost prezentată și în cadrul emisiunii „Agenția VIP”, pe Antena Stars. 

Mai mult, presa de peste Prut scrie:

„Din spusele tinerei artiste, cei din România au primit-o extrem de călduros, fapt ce o încurajează să pășească mai îndrăzneț pe tărâmul muzical”.

Piesa de debut a Unghenencei Mirelle –  „A Căzut O Stea”, este o piesă pentru suflet, produsă de interpretul și producătorul EL Radu și de colegul acestuia, #TheMasterOfTheSound, compozitor din Spania și care, negreșit, ajunge la sufletul fiecărei persoane care iubește sau a iubit.

Melodia respectivă va fi lansată și la radio în România, plus va avea o prezentare și acasă, în Republica Moldova, acolo unde Mirelle revine de fiecare dată cu drag, atunci când are un pic de timp liber.

One thought on “Ungheneanca Mirelle (Mirela Pîntea) debutează în showbizzul muzical cu melodia „A Căzut O Stea”