COVID-19 // 6 cazuri noi confirmate. Declarații după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei COVID-19

În cadrul Declarațiilor după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei COVID-196 cazuri noi de infectare, a fost anunțată apariția depistarea a 6 cazuri noi de infectare cu Coronavirusul de tip nou / COVID-19.

Totodată, se anunță că doi pacienți vor fi externațiCele 6 cazuri noi de infectare cu Coronavirusul de tip nou au fost depistate după ce au fost prelevate 63 de probe de la persoanele suspecte.

Anunțul a fost făcut de șeful ANSP, Nicolae Furtună, după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19 / Coronavirus de tip nou.

Potrivit datelor oficiale, în total au fost înregistrați 36 de infectați, dintre care unul a fost externat, iar altul se simte mai bine și ar putea fi externat în următoarele zile.

Amintim că, la ora actuală, dintre cele 36 de cazuri confirmate, în spitalele din capitală rămân internați 34 de pacienți.

O persoană a fost tratată și externată pe parcursul zilei de ieri.

Totodată, autoritățile au anunțat că o femeie de 61 de ani, infectată cu virusul COVID-19, care se afla în stare gravă, s-a stins din viață pe patul de spital.Totodată, amintim că Primăria municipiului Ungheni anunță că începând cu ziua de 18 martie, se restabilește parțial circulația microbuzelor pe rutele din municipiul Ungheni.

Amintim că anterior, în legătură sistarea transportului public în municipiul Ungheni, două companiei de taxi, „Avantaj” și S.C. „Neosertrans” S.R.L, s-au oferit să acorde un suport angajaților Spitalului raional Ungheni și să asigure transportul gratuit cadrele medicale de la domiciliul la spital și invers.

Acțiunile acestor companii au fost inspirate din inițiativa platformei iTaxi:

Statistica oficială privind COVID-19 în Moldova la ora 10:00 a zilei de 18 martie 2020:Citiți mai multe despre criza apariției primului caz pozitiv de infectare cu Coronavirus de tip nou în Republica Moldova:

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON